soms moet je dingen net


even anders organiseren


om verder te komen

soms moet je123213 dingen net


even anders organiseren


om verder te komen

Bel Weav Email Weav

In een periode van 9 maanden zorgde WEAV voor draagvlak bij het MT en de medewerkers van Tablis Wonen om verder vorm te geven aan regisserend opdrachtgeverschap. Door WEAV in te schakelen heeft Tablis Wonen een enorme sprong gemaakt om haar doelstellingen te realiseren.

Wim Pannenman, Manager vastgoed Tablis Wonen - 2018

 

 
   « nieuwsoverzicht

Wanneer heb ik Weav nodig?

Als vastgoedeigenaar komen er verschillende uitdagingen op uw pad. Hoe houd ik grip op de kwaliteit? Hoe zorg ik voor een beheersbaar uitgavenpatroon? Hoe kan ik waarde toevoegen? En daar komt de enorme duurzaamheidsopgave nog eens bij. Daarom is het belangrijk om nu na te denken over hoe u dit gaat organiseren. Weav helpt u om beter te sturen op resultaat. Weav gebruikt een aanpak die zich richt op het creëren van meerwaarde over een langere periode dan de gebruikelijke jaarcyclus. Ook zult u merken dat u beter stuurt op de gewenste resultaatgebieden in plaats van details. Hiermee zijn kosten in balans en is de kwaliteit gewaarborgd. 

 

Weav kan u helpen om beheersbaar en procesmatig vastgoedbeheer te realiseren

Hoe pakt Weav dit aan?

Het nest van Weav ziet er spectaculair uit, maar de aanpak is gestructureerd en helder. Op die manier ga ik graag te werk. Een verbluffend eindresultaat met een zeer solide en goed onderbouwde aanpak. Ik leg de basis voor een duidelijk uitvoerbaar proces. Eentje waar u straks zelf mee aan de slag kunt. Weav werkt graag samen en kan u ondersteunen bij:

  • Inkoop analyse en het opstellen van de inkoopstrategie
  • Regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking
  • Contract- en leveranciersmanagement
  • Technisch projectmanagement van onderhoud- en vastgoedtransformatie projecten
  • Begeleiding bij aanbestedingstrajecten, prestatiecontracten en resultaatgericht samenwerken
  • Advies over duurzaam vastgoed
  • Presentaties over vastgoedthema´s en storytelling

Met wie werkt Weav samen?

Weav maakt zijn indukwekkende bouwerk niet altijd alleen. Weav werkt samen met experts in het vastgoedmanagement. Van strategen, tot vakspecialisten en verandermanagers: stuk voor stuk hoogvliegers die de vastgoedwereld vooruit helpen. Wij zijn verbonden en zetten elkaars kennis en kunde in waar nodig. Daarom is WEAV onderdeel van De Wevers. Voor meer informatie kijk op: www.dewevers.nl

Wie zit er achter Weav?

Aangenaam! Graag stel ik mij aan u voor.

 

Mijn naam is Michiel van Eeten, eigenaar van Weav. Als je mij vroeger de vraag stelde ‘wat wil jij later worden?’ dan kreeg je gegarandeerd een antwoord dat met bouwen te maken had. Ooit begonnen als timmerman en via het projectleiders pad nu gepassioneerd geraakt over de ontwikkelingen in beheer van vastgoed. Ik ben ervan overtuigd dat efficiënter vastgoedbeheer echt noodzakelijk is om nu – en ook straks-  de uitdagingen op het gebied van wonen en duurzaamheid te kunnen realiseren. En daar wil ik me graag voor inzetten, dat is mijn motivatie!

Contact

Colenso 162
3761GP Soest

KvK: 71229035